Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında IX Hibe Programı Yardım Masası

Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında IX Hibe Programı Yardım Masası

Sivil Alan Yardım Masası Desteği ile Proje Tasarımı

Sivil toplum örgütleri için yeni bir fırsat sunan Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik Yardım Programı çerçevesinde, Avrupa Komisyonu’nun başlattığı 2.250.000 Euro bütçeli teklif çağrısı ile STÖ’lere önemli destekler sağlanacak. Sivil Alan olarak bizler, bu süreçte sivil toplum örgütlerine proje tasarımı konusunda kapsamlı bir yardım masası desteği sunmaktayız.

Sivil Alan Yardım Masası Desteği Nedir?

Sivil Alan Yardım Masası, sivil toplum örgütlerine proje fikirlerinin geliştirilmesi, başvuru süreçleri ve hibe yönetimi konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu hizmet kapsamında, STÖ’ler proje tasarımı sürecinde karşılaşabilecekleri her türlü soruya yanıt bulabilir ve profesyonel rehberlik alabilirler.

Nasıl Başvurulur?

Yardım Masası desteğimizden faydalanmak isteyen sivil toplum örgütleri, info@civicspace.eu adresine e-posta göndererek randevu alabilirler. Uzman ekibimiz, proje fikirlerinizi değerlendirerek en uygun stratejileri belirlemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, https://civicspace.eu/destek-masasi/ adresinden de detaylı bilgi alabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi

Tekliflerin (kavram belgelerinin) son teslim tarihi 22 Temmuz 2024, Brüksel saatiyle 15:00’tir (Kıbrıs saatiyle 16:00). Başvuru rehberi ve ilgili dokümanlar, Avrupa Komisyonu’nun web sitesinde 181166 referans numarasıyla mevcuttur.

Sivil Alan, Kıbrıs Türk toplumuna Yönelik Yardım Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve toplam bütçesi 3.499.550 Euro olan bir projedir. Amacı, Kıbrıs Türk toplumunda demokratik değişimleri ve güven artırıcı önlemleri destekleyen daha güçlü bir sivil toplumun inşasına katkıda bulunmaktır.

Μοιραστείτε το: