VIII. Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında Teklif Çağrısı Eğitimlerinin kayıtları yayımlandı!

VIII. Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında Teklif Çağrısı Eğitimlerinin kayıtları yayımlandı!

Avrupa Birliği, STÖ’ler için VIII. Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında Teklif Çağrısı’ isimli yeni bir hibe programı başlattı. Bu Çağrının genel amacı, Kıbrıs’ın yeniden birleşmesini teşvik etmeye katkıda bulunan çalışmalar ile Avrupa Birliği değer ve standartlarını geliştirirken güven, diyalog ve iş birliğini güçlendirmede Kıbrıs sivil toplumunu desteklemektir. 

Teklifleri (Kavram Belgesi) gönderme için son tarih 28 Nisan 2022, Brüksel saati ile 15.00’dır (Kıbrıs saati ile 16:00’dır)

Bu çağrı ile ilgili başvuru kılavuzları, düzeltmeler ve diğer belgelere https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome&nbPubliList=15&orderby=upd&orderbyad=Desc&searchtype=RS&aofr=173620 linki ile EuropeAid websitesinden ulaşabilirsiniz.

VIII. Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında Teklif Çağrısı’ hibe program kapsamında Avrupa Birliği Hibe Destek Ofisi bilgilendirme toplantıları ve kavram belgesi hazırlama eğitimleri gerçekleştirdi.

Bilgilendirme toplantıları ve eğitimlerin temel amacı programı tanıtmak ve potansiyel başvuru sahiplerinin hibe çağrısının gereksinimlerine erişimini kolaylaştırmaktı.

Eğitimler çevrim içi ve yüz yüze olarak, İngilizce, Yunanca ve Türkçe gerçekleşti.

Aşağıda Pador, Prospect ve her Lot için Kavram Belgesi hazırlama eğitimlerini İngilizce bulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için ayrıca https://civicspace.eu/sivil-toplum-orgutlerini-desteklemek-amaciyla-25-miyon-euro-butceli-teklif-cagrisi-basladi/ linkine bakabilirsiniz.

Kavram Belgesi Hazırlama Eğitimi Lot-1

Kavram Belgesi Hazırlama Eğitimi Lot-2

Kavram Belgesi Hazırlama Eğitimi Lot-3

Pador & Prospect

Paylaşın: